Bedrijfswageninrichting door maatwerk

Maatwerk is een veelgebruikt woord, terwijl het zoveel verschillende betekenissen in zich heeft. Voor ons is maatwerk meer dan letten op het merk van de bedrijfswagen of het materiaal waarmee de bedrijfsauto moet worden ingericht. Maatwerk is ook alles daaromheen, zodat niet alleen de bedrijfswagen maar ook ú geholpen bent. Het komt eigenlijk hierop neer:

  • Alles onder één dak: van schetsen tot plaatsing van het materiaal, maar ook het materiaal netjes afwerken en eventueel de benodigde elektra aansluitingen verzorgen.
  • Snel en verfijnd: wij hebben van veel typen bedrijfswagens de maten en kenmerken al in ons bezit, zodat we per wagen snel aan de slag kunnen en u dus altijd snel geholpen bent.
  • Passend materiaal: afhankelijk van wat u vervoert en waarmee u werkt, kunnen we samen bepalen of een hoogwaardig houten of stalen bedrijfswageninrichting de beste keuze is.
  • Garantie telt: als er iets stuk gaat, is JUMATEC altijd bereikbaar om snel en zonder onnodig hoge kosten te repareren wat nodig is.
  • Service zoals het hoort: aangezien maatwerk zonder service niets waard is, hebben we vanzelfsprekend, om u te ontlasten, een haal- en brengservice voor uw bedrijfswagen.

Kortom: maatwerk, op alle mogelijke manieren.
Meer weten? Dan maken we graag kennis met u.

geerlings, geerlings, instra, Caromi, Timebo, Brover, sterntec