Over JUMATEC

JUMATEC is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in alle soorten bedrijfswageninrichting en alle voorzieningen die erbij horen. Dat doen wij vanuit Oss, voor bedrijven in, Heesch, Nistelrode, Berghem, Loosbroek, Uden, Veghel, Gemert, Boekel, Beek en Donk, Son, Leende, Best, Schijndel, Heeswijk, Dinter, Heeswijk-dinter, Vinkel, Berlicum, Erp, Zeeland, Den Bosch, Geffen, Nuland, Wijchen, Nijmegen, Druten, Beuningen, Ravenstein, Schaijk, Reek, Grave, Megen, Haren, Tiel, Andelst, Zaltbommel, en overige plaatsen.

We weten welk type bedrijfswageninrichting de meest effectieve oplossing is per bedrijf of bedrijfswagen. In de loop der tijd hebben wij een hoop diensten en specialisaties eigen gemaakt: inrichtingen van hout en staal bijvoorbeeld, maar ook de aanleg van alle elektra die nodig is in een bedrijfswagen, zodat iedereen op locatie daadwerkelijk kan doen wat op dat moment gevraagd wordt.

Technisch inzicht, en alle middelen en kennis zelf in huis hebben, maakt het voor JUMATEC duidelijk: wij doen waar we goed in zijn, simpelweg omdat we ieder type bedrijf kunnen helpen en tóch maatwerk leveren. Alles voor een duurzame bedrijfswageninrichting; voor uw bedrijfswagens, van JUMATEC. We maken graag kennis met u.